14 mei 2020

Droogboeketten

Droogbloemen zijn helemaal terug van weggeweest! Misschien wel de meest populaire gedroogde bloemen zijn de droogboeketten. Een droogboeket is lang houdbaar en gaat, in tegenstelling tot verse bloemen, vaak met gemak langer dan een jaar mee. Hierdoor is het een ideale aankoop en geweldige decoratie voor in huis. Uiteraard is het ook mogelijk een droogboeket aan te vullen met andere gedroogde bloemen in onze webshop.  Een droogboeket kopen doe je nu met gratis verzending en enkele varianten zijn in prijs verlaagd.

DROOGBOEKET KOPEN

De boeketten hebben doorgaans een hoogte van 40 tot 48 centimeter. Twijfel je over een bepaald boeket en heb je vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar via de chat of per e-mail. We hebben een beperkt aantal droogboeketten per variant, wacht dus niet te lang met een droogboeket bestellen. Onze voorraad gedroogde boeketten varieert op basis van de bestellingen en de laatste droogbloemen trends.

We bieden je de keuze uit verschillende boeketten, bekijk de variaties droogbloemen boeketten door te wisselen bij ‘Boeketten’ per naam. De afbeelding zal dan vervolgens het geselecteerde droogboeket tonen.

Nú tijdelijk gratis verzending

Een droogboeket kopen doe je hier

Related Tags