11 mei 2020

Droogbloemen in een vaas

Je wilt natuurlijk niet je nieuw gekochte fancy droogbloemen in een vaas plaatsen met weinig uitstraling. Daarom bieden wij in onze webshop vazen voor droogbloemen met nét dat tikkie extra stijl en de perfecte look. De droogbloemen vazen hebben bijvoorbeeld hele gave kleuren, afwijkende vormen en je kunt er ook voor kiezen om, in plaats van een vaas voor droogbloemen, te kiezen voor een papieren zak of hangende rieten mand. Zo zorg je voor én een decoratieve droogbloemen vaas én trendy gedroogde bloemen.

Vaas voor droogbloemen
Zwarte elegante vaas voor droogbloemen

Wat zijn droogbloemen?

Droogbloemen, ook wel gedroogde bloemen, zijn dé trend van dit moment. Het aantal zoekopdrachten naar droogbloemen neemt met de dag toe en je ziet ze steeds meer in de huiskamers verschijnen. Droogbloemen bestaan al ontzettend lang, maar het had voorheen een wat stoffig imago. Echter, sinds enkele maanden is dit volledig verandert en zijn droogbloemen weer helemaal hip en trending.
Droogbloemen zijn natuurlijk gedroogd en te vinden in alle delen van de wereld. Er zijn vele varianten, zoals een droogboeket, gekleurde droogbloemen, gedroogde ‘bekende’ bloemen zoals de Gedroogde Hortensia en tarwe gras, en natuurlijk populaire en typische droogbloemen zoals Pampas gras.

Pampas-pluimen

Pampas pluimen XL

Welke gedroogde bloemen in vaas?

Je wilt je droogbloemen in een vaas, maar welke kies je dan? Goed om te weten is dat een vaas met een smalle of gemiddelde hals de meeste ‘body’ geven aan je gedroogde bloemen in vaas. Plaats de stelen van je droogbloemen gekruist in een vaas zodat je je droogbloemen in vaas het meeste volume geeft. Een droogboeket en Pampas pluimen plaats je het beste in een hoge en stevige vaas, maar varianten als Gipskruid, Lagurus Ovatus, Craspedia’s en Tarwe gras komen mooi tot recht in een wat lagere droogbloemen vaas met een smalle hals. Hierdoor breng je het accent aan op de gedroogde bloemen en niet op de vaas. Door vervolgens een vaas voor droogbloemen te kopen met opvallende vormen of een contrasterende kleur, heb je de juiste combinatie te pakken om je interieur naar het volgende level te tillen!

Welke vaas voor droogbloemen kan ik bestellen?

Oké, je hebt de perfecte droogbloemen gekocht of in je online winkelwagen. Maar welke vaas voor je droogbloemen voeg je bij je bestelling? We bieden de volgende vazen in onze webshop:

Vaas-gedroogdebloemen
Vaas voor droogbloemen met touw

Daarnaast kun je ook kiezen voor afwisseling in je interieur. Hoewel je met een vaas al veel kunt variëren, zijn er namelijk nog meer toffe ideeën om je droogbloemen tentoon te stellen. Bekijk deze varianten op de vaas:

Papieren zak
Retro papieren zakken

Iedere droogbloemen vaas, zak of mand is weer te koop in wisselende afmetingen en kleuren, zodat je altijd een pasende vaas voor droogbloemen vindt!

Bekijk het volledige aanbod vazen voor droogbloemen.

Droogbloemen vaas
Bekijk ook onze blog over droogboeketten!